Facturier V1.2, programul tau de facturare electronica

Timisoara - 11 iulie 2007

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

In totala conformitate cu sincronizarea legislatiei fiscale a tarii noastre la normele europene, Graffco a dezvoltat un program de facturare ce vine in intampinarea nevoilor tuturor agentilor comerciali.
Facturier, program de facturare electronica ce inlocuieste cu succes vechiul sistem de facturare pe suport fizic.

Facturier V1.2, programul tau de facturare electronica

Ce avantaje va ofera Facturier V1.2?

Inserierea, numerotarea si datarea automata a facturilor si chitantelor; Calculul facturii se face automat; Se evita problemele legate de pierderea facturilor si deteriorarea lor; Programul se livreaza gata personalizat; Datele sunt validate automat, prin aceasta se evita erorile frecvente;
Facturile se salveaza automat in format pdf. si se organizeaza in directoare pe luni calendaristice; Modificarea si listarea documentelor se realizeaza extrem de usor; Operatorii pot adauga oricate unitati de masura doresc; Ca aspect si format, facturile sunt asemanatoare cu cele cu care ne-am obisnuit inainte de 1 ianuarie 2007;
Facturier este mereu in conformitate cu modificarile legislative.

Iar acum prin intermediul unui update, care este trimis gratuit tuturor clientilor nostrii, noi am pus la dispozitia lor posibilitatea de generare a raportului pentru Declaratia 394 si cu noi facilitati care se axeaza in primul rand pe cerintele clientilor nostrii.

Ce anume mai ofera acest update?

Posibilitatea de calculare si afisare a taxei pe valoare adaugata (TVA) la fiecare produs in parte (optiune disponibila pe fiecare factura); Optiunea de introducere a termenului de plata la emiterea fiecarei facturi. Invoice-ul este acum in totala conformitate cu prevederile legale. Am introdus calcularea automata a echivalentului in Lei la cursul specificat in factura. Se calculeaza „Total Lei”, ”Total valoare Lei” si „Total de plata Lei”. Asa cum am mentionat mai sus, acum exista posibilitatea introducerii cursului de schimb in fiecare factura.

Despre Graffco

Graffco este o companie de web design si web development care ofera solutii profesionale in ceea ce priveste promvarea pe web a clientilor sai.

Laura Balan,
PR Officer
Graffco srl - Cluj-Napoca
Parang nr.8/53