4 Octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor

BUCURESTI - 4 octombrie 2004

Comunicat tip General in Social

Astazi rasfatati-va cateii si pisicile cu un cadou special, pentru ca este Ziua Mondiala a Animalelor!

Astazi, 4 octombrie, proprietarii si iubitorii de animale din intreaga lume aniverseaza ziua Sfantului Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor. Pisicutele, cateii, papagalii sau porcusorii de Guinea din toata lumea vor fi vedetele acestei zile, recunoscandu-li-se rolul important pe care il joaca in viata de zi cu zi a milioane de oameni.

Ziua Mondiala a Animalelor s-a sarbatorit pentru prima oara in mai 1931, la Florenta, in Italia, si de atunci s-a extins in multe alte tari, devenind o sarbatoare internationala. Este ziua in care toate grupurile asociate cu animale isi unesc fortele pentru a promova afectiunea, dragostea si respectul pentru fiintele necuvantatoare.

Anul acesta, compania Masterfoods Romania, unul dintre cei mai mari producatori de hrana pentru animale de companie (Whiskas, Pedigree, Chappi, Kitekat etc), aduce pentru prima oara in tara noastra Ziua Mondiala a Animalelor, organizand un eveniment special, la care sunt invitati iubitorii si proprietarii de catei, pisici, si nu numai.

Duminica, 10 octombrie, intre orele 12 -15, in foaierul Palatului Copiilor, Whiskas si Pedigree va invita sa intrati in lumea animalelor de companie luand parte la un eveniment cu multe atractii pentru intreaga familie: concursuri, tatuaje, pictura pe fata, figurine din baloane, tombole etc. Multe alte premii surpriza asteapta sa fie castigate. Doctorul Costin Bratu, Consultant Veterinar Masterfoods, va raspunde la intrebari legate de cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor de companie si va oferi recomandari de hranire.

Unul din cele mai asteptate momente ale evenimentului va fi prezentat de dl. Gabriel Cocu, realizator al indragitei emisiuni Petshow, difuzata pe postul Prima TV. El va arata ce inseamna un caine « cuminte » si « bine crescut » intr-o demonstratie de dresaj, urmata de o parada a cateilor de rasa.

Asadar, astazi nu uitati sa-i faceti o surpriza catelului sau pisicii dumneavoastra! Aveti grija ca micul dumneavoastra prieten sa stie si sa simta cat de mult il iubiti si il respectati si cat de mult ii pretuiti compania. Si, nu neglijati faptul ca, desi in centrul atentiei se vor afla animalele de companie, sarbatoarea este a tuturor tipurilor de animale.

Despre Graffiti BBDO

Evenimentele de aniversare a Zilei Mondiale a Animalelor, organizate de Masterfoods in Romania si in intreaga lume, sunt parte a unui program educational de Responsabilizare a Proprietarilor de Animale de Companie, pe care Masterfoods il desfasoara incepand cu anii ‘80. Obiectivul programului este de a incuraja proprietarii de animale sa inteleaga care sunt nevoile animalelor lor si sa le ingrijeasca in mod corespunzator. Animalele iubite ne ofera in schimb caldura, bucurie si dragoste, un sprijin in cresterea si educarea copiilor, fiind tovarasi ideali de joaca. Tot ele pot fi companie si alinare pentru oamenii singuri, pentru cei in varsta si chiar sprijin fizic pentru persoanele cu handicap, ca parte a terapiei cu animale de companie.
Roxana Poede, Graffiti BBDO
Tel: 021 – 221 02 00

roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/4-octombrie-ziua-mondiala-a-animalelor