Grupul GRAITEC se extinde în Marea Britanie

BUCURESTI - 20 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Grupul GRAITEC, dezvoltator international de software CAD / proiectare structurala, isi consolideaza pozitia pe piata din Marea Britanie prin infiintarea unei noi companii, Graitec UK Ltd.

Grupul GRAITEC se extinde în Marea Britanie

Noua companie a fost infiintata pe data de 1 ianuarie 2009 si este cel mai nou membru al grupului GRAITEC, care detine in acest moment 12 sucursale si o retea de peste 30 de distribuitori in intreaga lume.

Pana in acest an, GRAITEC si-a comercializat solutiile software in Marea Britanie prin intermediul distribuitorilor si prin sucursala sa, Adris Computing Concepts. Incepand din 2009, GRAITEC va beneficia de acces direct pe piata din Marea Britanie prin intermediul noii companii membre, ceea ce va permite o focalizare mai mare asupra nevoilor clientilor, serviciilor de suport si dezvoltarii rapide a produselor.

Prin gama GRAITEC Advance, Graitec UK Ltd. va oferi solutii software de proiectare si calcul de ultima generatie pentru domeniul constructiilor civile si industriale, in special pentru proiectarea structurilor de metal si de beton armat. Produsele din gama Advance vor fi completate de servicii de suport permanent. Graitec UK va comercializa, de asemenea, si SuperSTRESS - solutie software modulara de analiza structurala, dezvoltata de compania Integer Software.

Rob Goddard, manager al Graitec UK Ltd., declara: 'Graitec UK Ltd. va oferi o mare varietate de solutii software profesionale pentru proiectare si calcul structural. Obiectivul nostru principal pentru perioada urmatoare este acela de a promova pe piata din Marea Britanie noile produse software GRAITEC. Este o perioada plina de provocari pentru noi si suntem entuziasmati de ocazia pe care o avem de a ne afirma printre cei mai importanti jucatori in domeniul proiectarii in constructii din Marea Britanie.'

Compania Integer Software a fost redenumita Graitec UK Ltd. Noua companie astfel infiintata isi va desfasura activitatea in sucursalele existente din Weybridge, Surrey si Southampton.

Despre Graitec Roumanie

Infiintata in 1986, Graitec se numara printre cele mai renumite companii producatoare de software in domeniul constructiilor civile si industriale, oferind solutii integrate de CAD si solutii pentru proiectare. Avand peste 20.000 de utilizatori la nivel mondial, programele Graitec au contribuit la realizarea unor proiecte grandioase, precum London Eye, Stade de France si Metroul din Cairo.

Grupul GRAITEC numara in prezent peste 240 de angajati in cele 12 companii membre (situate in Franta, Germania, Spania, Republica Ceha, Romania, Marea Britanie, Canada si S.U.A.). GRAITEC administreaza, de asemenea, o retea internationala de peste 30 de distribuitori.

GRAITEC Roumanie
Telefon: 021 / 410.01.19
Fax: 021/ 410.01.24

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graitec-roumanie/grupul-graitec-se-extinde-in-marea-britanie