grau    

Comunicate de presa si evenimente pe tema grau

 • grau. Oferte pentru 20.000 tone grau si 10.000 tone porumb in ringul bursier

  grau

  Bucuresti - 2 February 2009

  Comunicat de Bursa Romana de marfuri

  ... grau si 10.000 tone porumb prin sistem bursier in ringul Bursei Romane de Marfuri reprezinta o solutie rapida si eficienta pentru piata cerealelorBursa Romana de Marfuri (BRM) vine in intampinarea cerintelor ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre grau

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul grau.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la grau. Informatiile despre grau cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul grau, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la grau, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.