SES numeşte un nou director de marketing pentru Europa Centrală şi de Est

BUCURESTI - 18 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, HR

Operatorul global de sateliţi SES (NYSE Euronext Paris Bursa de Valori Luxemburg: SESG) anunață numirea Urszulei Marzec ca Director Marketing & PR pentru Europa Centrală şi de Est.

SES numeşte un nou director de marketing pentru Europa Centrală şi de Est

Cei 10 ani de experienţă Urszulei în managementul de marcă, marketing şi PR vor ajuta la poziţionarea SES în regiune şi la extinderea acoperirii tehnice a sateliţilor SES ASTRA.

Înainte de a face parte din SES, Marzec a lucrat pentru MTG World, unde a fost responsabilă de toate activităţile de marketing şi PR pentru canalele Viasat în Polonia, de crearea şi implementarea întregii strategii de PR şi de comunicare marketing, gestionarea bugetelor, precum şi de cooperarea cu agenţiile şi partenerii de afaceri. De asemenea, a fost responsabilă de lansarea şi consolidarea cooperării B2B, în special în cadrul proiectelor pentru platformele digitale şi operatorii de servicii de reţele de televiziune prin cablu. Înainte de a lucra la MTG World, a făcut parte din CANAL+ Cyfrowy.

Urszula deţine o diplomă de master în Marketing şi Logistică de la Warsaw School of Economics.

Echipa de Marketing a SES ASTRA ECE a crescut, odată cu numirea Małgorzatei Ślusarczyk. Aceasta va fi responsabilă de activităţile de marketing B2B, PR şi de relaţiile cu clienţii pentru pieţele din Republica Cehă şi Slovacia. Ślusarczyk lucrează în industria mass media şi TV din 2000 şi a ocupat mai multe funcţii la Discovery Communications, Chello Media şi Orange – departamentul Mobile Multimedia.

„Mă bucur că, în această perioadă a dezvoltării intense, echipa noastră ECE va câştiga doi specialişti cu experienţă”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreşedinte şi Director Regional SES pentru Europa Centrală şi de Est.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:Cătălin Codreanu

catalin.codreanu@grayling.com

Despre SES

SES este operatorul de sateliţi de talie mondială cu o flotă de peste 50 de sateliţi geostaţionari. Compania oferă servicii de comunicaţii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conţinut şi servicii de internet, operatorilor de reţele mobile şi fixe, precum şi organizaţiilor comerciale şi guvernamentale din întreaga lume.   SES înseamnă relaţii de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate şi excelenţă în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienţii astfel încât să poată răspunde cerinţelor lor specifice privind serviciile şi lăţimea de bandă a sateliţilor.   SES (NYSE Euronext Paris şi Bursa de Valori din Luxemburg: SESG) deţine participaţii în Ciel din Canada şi QuetzSat din Mexic, precum şi o participaţie strategică în compania de infrastructură pentru sateliţi O3b Networks, recent înfiinţată. Pentru mai multe informaţii, accesaţi: www.ses.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grayling/ses-numeste-un-nou-director-de-marketing-pentru-europa-centrala-si-de-est