La zapada si aer curat...in fiecare sambata in Green City!

BUCURESTI - 3 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Green City va asteapta la...zapada si aer curat in FIECARE SAMBATA, incepand cu ora 11.00! Parintii, bunicii si copiii care au venit sambata trecuta (n.a. 30 ianuarie 2010) va pot garanta ca in Green City sambata este suuuper distractie! (vezi foto pe: http://www.mygreencity.ro/evenimente.html)

Pentru ca s-au saturat de parcurile de langa casa, de poluarea Bucurestiului si de aglomeratia din oras, numerosi parinti si-au adus sambata trecuta copiii in Green City, la zapada si aer curat. Si cum cei mai mici oaspeti ai nostri au avut cu adevarat chef de joaca, am organizat pe loc concursul 'Cel mai frumos om de zapada''. (foto pe http://www.mygreencity.ro/evenimente.html)
Distractia nu s-a oprit aici, parintii au intrat si ei in joc, asa ca am organizat ad-hoc concursul de sanius...viteza, care i-a solicitat mai mult pe parinti si...i-a amuzat mai mult pe copii.
In Green City a fost o zi minunata, in care copiii, parintii si bunicii s-au distrat impreuna.
Castigatorii au fost rasplatiti cu sampanie, audio-bookuri cu minunatele povesti ale lui Hans Christian Andersen, tricouri, agende si umbrele, dar si cu periute de dinti oferite de farmacia din Green City. Si cum restaurantul Renaissance din Green City este deschis in fiecare zi, 'concurentii' au serbat atat victoriile cat si infrangerile cu un gratar sau un piept de pui la cuptor savurate cu pofta de cei mici, spre deplina bucurie a parintilor.
Va asteptam si sambata, 6 februarie 2010, in Green City daca doriti sa evadati din aglomeratia orasului si sa va plimbati copiii intr-un cadru natural superb, de dimensiunea parcului Cismigiu, intr-un loc de o frumusete unica, fost domeniu al Reginei Maria. Vom organiza de fiecare data concursuri care sa antreneze deopotriva parintii si copiii.

Despre GREEN CITY RESIDENCE S.R.L.

Ansamblul rezidential Green City se construieste la 30 de minute de Piata Unirii, pe o suprafata de 100 ha, la 9 km de Bucuresti, iar faza intai a proiectului cuprinde 356 de case Neva, este gata si primii locatari s-au mutat deja la inceputul lunii decembrie 2009.
Green City este orientat spre dezvoltarea unei comunitati ai carei membri beneficiaza DEJA de supermarket (Red Market by Mega Image, inaugurat in incinta Green City in data de 11 decembrie 2009), restaurant, centru de evenimente si locuri de joaca. In decembrie 2009, Green City a finalizat constructia gradinitei de stat, farmaciei, cabinetului medical, cabinetului de chinetoterapie, salii de fitness, aprozarului, florariei, centrului de presa, centrului de inchirieri casete ce urmeaza sa fie deschise in prima
parte a anului 2010. Alcatuita din persoane ce prefera o viata fara stress intr-un mediu natural sanatos, comunitatea Green City va dezvolta in anul 2010 terenuri de tenis si fotbal, salon de frumusete, spatii de relaxare si divertisment. Ansamblul are o suprafata verde echivalenta cu cea a parcului Cismigiu.

Birou de vanzari
Program de lucru:
Luni - Vineri (09:00 - 18:00)
Sambata (10:00 - 17:00)
Duminica (10:00 - 17:00)

Contacteaza ACUM un consultant de vanzari si afla mai multe despre PROMOTIA GREEN CITY! Suna la 021.468.72.90; 021.468.72.91 sau 0731.310.310 sau scrie-ne pe adresa office@mygreencity.ro

carmen.petcu@mygreencity.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-city-residence/la-zapada-si-aer-curat-in-fiecare-sambata-in-green-city