Green Forest Investitii - un nou francizor pe piata din Romania

BUCURESTI - 14 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Green Forest Investitii doreste deschiderea unor noi puncte de lucru la nivel national in regim de franciza.

Green Forest Investitii - un nou francizor pe piata din Romania

Green Forest Investitii cauta persoane fizice sau juridice in vederea deschiderii unor noi puncte de lucru la nivel national in regim de franciza. Fiind una din putinele companii cu experienta pe piata romaneasca in domeniul consultantei si implementarii proiectelor europene, Green Forest Investitii mizeaza pe dezvoltarea durabila si uniforma a zonelor Romaniei, prin acordarea de finantari nerambursabile cu ajutorul Fondurilor Europene. Scopul nostru este de a implementa cu succes proiectele de finantare europeana ce sustin modernizarea comunitatilor locale si regionale din Romania.
Compania Green Forest Investitii asigura toata gama de servicii necesare clientilor sai, oferind consultanta in vederea accesarii fondurilor, proiectarea obiectivelor finantate si asistenta in implementarea proiectelor.
Echipa Green Forest Investitii este formata din specialisti cu experienta in implementarea proiectelor finantate in cadrul instrumentelor de pre-aderare PHARE, ISPA si SAPARD, detinand certificari in proiectarea si managementul proiectelor europene.
Francizarea activitatii Green Forest Investitii faciliteaza atingerea obiectivelor si creste numarul proiectelor implementate cu success. Nu se cere taxa de intrare ci doar seriozitate in intelegerea si prezentarea corecta a produselor noastre. O data indeplinite criteriile de selectie, francizatul ia parte la un training specializat in cadrul firmei noastre.

Despre Green Forest Investitii

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebari si informatii suplimentare.
Green Forest Investitii
Bd. Ion Ionescu de la Brad Nr. 4, Sector 1, Bucuresti
Tel: +40 31 80 55555 - Fax: +40 31 80 55055
oana@fonduristructurale.eu