“ SCOALA NU ESTE UN INSTITUT DE INVATATURA, CI UN TEMPLU AI CARUI PREOTI SUNT PROFESORII“

BUCURESTI - 19 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Intr-o zona prahoveana binecuvantata de Dumnezeu prin frumusetea locurilor si calitatea oamenilor este zi de sarbatoare:
Scoala normala din Chitorani, comuna Bucov, judetul Prahova va invita MIERCURI 25 MARTIE 2009 la comemorarea a 194 de ani de la infiintarea scolii, atestata bibliographic in arhivele Ploiesti.

FILE DE POVESTE, AMINTIRI SI CANTEC LA ANIVERSAREA ZILEI SCOLII DIN CHITORANI

Evenimentul se desfasoara in cadrul scolii si la Caminul cultural din Chitorani cu incepere de la ora 12.Aceasta intalnire se doreste a fi si un remember al generatiilor care s-au format aici.Este un prilej de interactiune intre vechi si nou, al micutilor invatacei cu “Scolerii” generatiilor trecute.

Corpul profesoral condus de doamna Director prof.Nicoleta Marin este srijinit de autoritatile locale-Primaria Bucov prin domnii Primar Savu Ion si Viceprimar Nicolescu Nicolae si media prin postul de televiziune ALPHA TV Ploiesti .
Ca invitati, pe langa personalitatile locale si membrii din generatiile anterioare ale scolii, este invitat un grup de elevi si dascali de la Scoala cu clase I-VIII Sfantul Vasile din Ploiesti cu care se desfasoara frecvent programe in parteneriat.

Dupa discursuri, comemorari si depanat amintiri, la Caminul Cultural din Bucov se va desfasura partea artistica.Micutii nostri invatacei, déjà obisnuiti cu festivalurile si sarbatorile regionale , au pregatit partea artistica condusi fiind de dascalii inzestrati artistic si pedagogic.

Regasim in program scurte scenete din Caragiale, recitaluri de poezie si interpretari de catece si dansuri populare autohtone.

Fiti alaturi de noi in aceasta zi de sarbatoare si aduceri aminte.

Despre GREEN LEX SRL

Scoala cu clasele I-VIII Chitorani se afla la 7km de localitatea Ploiesti pe DN1B Ploiesti-Buzau.Chitorani reprezinta o localitate importanta a comunei Bucov, legata prin istorie si asezare geografica de toate evenimentele importante din Bucov-Prahova.
Pentru a ne cunoaste mai bine, vizitati-ne pe www.scoli.didactic.ro/scoala_cu_cls_i_viii_chitorani
Pentru orice alte informatii legate de eveniment va asteptam la numarul de telefon 0721014847- persoana de contact Carmen Croitoru
c4rment@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-lex-srl/scoala-nu-este-un-institut-de-invatatura-ci-un-templu-ai-carui-preoti-sunt-profesorii