greend    

Comunicate de presa si evenimente pe tema greend

 • greend. Green Dental da startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

  greend

  Bucuresti - 25 April 2013

  Comunicat de Green Dental Clinic

  Green Dental, prima si singura clinica de medicina dentara din Romania care a adoptat conceptul stomatologiei verzi - organizeaza sambata, 27 Aprilie, primul eveniment din campania de responsabilitate sociala “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS”. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: greend

  Vezi toate comunicatele de presa despre greend

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul greend.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la greend. Informatiile despre greend cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul greend, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la greend, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.