grooveshark    

Comunicate de presa si evenimente pe tema grooveshark

 • grooveshark. Heineken - GrooveShark Skin

  grooveshark

  Bucuresti - 17 October 2011

  Comunicat de DIGITAL4 PEOPLE S.R.L.

  ... grooveshark, unul dintre cele mai mari site-uri de muzică on-demand la nivel global • Universal McCann și Digital 4 au obținut rezultate ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: heineken , universal mccann , digital4 , grooveshark.com , mccann , grooveshark

  Vezi toate comunicatele de presa despre grooveshark

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul grooveshark.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la grooveshark. Informatiile despre grooveshark cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul grooveshark, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la grooveshark, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.