Gross …

Definitie Gross …

Un concept care descrie sau se subintelege in alti termeni ca public, contacte, impacte, afisari, puncte de rating, acoperire care formeaza un total, inclusiv repetarile. Toate metodele gross care se refera la publicuri pentru anumite mijloace media pot fi comasate pentru a da un total pe toata campania. Spre exemplu, daca Publicatia X are medie de citire de 100.000, iar Publicatia B are o medie de 50000, rata de citire gross a celor doua publicatii este de 150000. Intre cei 150000 de cititori sunt cativa care citesc ambele publicatii (vezi: Duplication, Impressions). Masurarile “nete” nu iau in considerare expunerile duble la un program(vezi: see Net …, Net Reach).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gross …? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gross ….

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gross …. Definitiile termenilor despre Gross … cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gross …, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gross ….