Gross Margin Quota

Definitie Gross Margin Quota

Forma uzuala de obiectiv de vanzari folosit pentru a masura performanta unui agent de vanzari este folosita pentru a determina un agent de vanzari sa vanda acele produse care aduc un profit mare si care au de obicei preturi mari si sunt greu de vandut. Alte forme de vanzari sunt cele bazate pe volum, pe volumul monetar, pe profitul net si pe activitate. Vezi Sales Quotas.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gross Margin Quota? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gross Margin Quota.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gross Margin Quota. Definitiile termenilor despre Gross Margin Quota cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gross Margin Quota, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gross Margin Quota.