Group Influences

Definitie Group Influences

Membrii unei familii, persoane cu acelasi statut, lideri de opinie etc, care au un efect asupra comportamentului de cumparare a consumatorului. Vezi Reference Groups (grupuri de referinta) Aspirational Reference Groups (grup aspirational de referinta) Contactual Reference Groups (grup contractual de referinta) Membership Reference Groups (grup de referinta careia persoana apartine).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Group Influences? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Group Influences.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Group Influences. Definitiile termenilor despre Group Influences cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Group Influences, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Group Influences.