Ce a insemnat Fusion Arts 2016?

BUCURESTI - 7 iunie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Noblesse Interiors in parteneriat cu Asociația Culturală Noblesse a organizat prima editie a expoziției de arta Fusion Arts în perioada 21 mai-5 iunie, la București, în cadrul Palatului Noblesse. Fusion Arts este un proiect care aduce in prim plan idea de fuzionare intre design interior cu piese statement de designer si arta plastica in spatii rezidentiale, comerciale si horeca. In completarea expozitiei, Biblioteka-Hub for designers a organizat o serie de conferinte pe diverse teme conexe expozitiei.

Peste 45 de artiști au fost selecționați să participe la Fusion Arts. In cele 16 zile de eveniment au fost expuse lucrari din domeniul designului de obiect, designului fashion, sculpturii, picturii, accesoriilor hand-made, designului de interior și multe altele.

Expozitia s-a bucurat de un real success si peste 1.000 de iubitori de arta, au trecut pragul Palatului Noblesse, pentru a vedea expozitia si a participa la  evenimentele desfasurate de Asociatia Culturala Noblesse. S-au vandut 30 de piese de arta unicat din cadrul expozitiei si din portofoliul Noblesse Interiors (mobilier, decorațiuni,  corpuri  iluminat pentru interior și exterior).

Cele mai importante evenimente din cadrul expozitiei au fost:

23 Mai, Eveniment Beau Monde si Cocktail Party27 Mai, Arts after work, Garden Paty2 Iunie, Noaptea Studiourilor de Arhitectura4 Iunie, The Art of Classic, Closing Party. A avut loc un concert de pian sustinut de marele pianist Yoichi Tajiri.

Lista obiectelor de referință expuse la Fusion Arts este următoarea:

•      45 de artiști plastici și designeri de produs români

•     Scaun Nemo by Fabio Novembre

•     Scaun Miss Lacy by Philippe Starck

•     Canapea Redondo by Patricia Urquiola

•     Chair One by Konstantin Grcic

•      Dining Art Deco by Lorenzo Bellini

•      Piese mobilier by Fendi Casa

Evenimentul s-a adresat celor ce apreciaza arta, indiferent de modul in care ea se manifesta. Comunitatea este mixtă și formată din designeri de produs, designeri fashion, pictori, fotografi, artizani și artiști digitali.

“ Prin expozitia de arta Fusion Arts, vrem sa promovam artistii si sa indreptam publicul catre arta prin participarea la evenimentele culturale, organizate de catre Asociatia Culturala Noblesse. Ne adresam atat tinerilor cat si celor cu experienta, care vor sa-si dezvolte simtul artistic. Ne bucuram pentru interesul  vizitatorilor si vom incepe sa pregatim o a doua expozitie, in viitorul apropiat. Multumim presei si sponsorilor pentru sprijnul acordat. Loredana Preda-CEO Noblesse Grup International.

Sponsori: Jubile The Ballrom , Julius Mein si Pepsi.

Parteneri media: Beau Monde, Designist, UNICAT, Uniunea Artiștilor Plastici, City Compass, Romania Insider, Tonica si Senso TV.

Contact media:

Liliana Uleia-PR&Event Manager

0749.280.796

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/group-noblesse/ce-a-insemnat-fusion-arts-2016