Noi propuneri de colaborare în cadrul unui proiect finanţat de Comisia Europeană – Agenţia Europeană pentru Reconstrucţie în Kosovo! Aplicaţi acum pentru noile poziţii!

BUCURESTI - 9 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

www.experts-database.com este un motor de căutare rapid, eficient şi gratis care oferă specialiştilor posibilitatea de a se implica în noi proiecte viitoare sau în curs de implementare finanţate de Uniunea Europeană atât în România cât şi în ţările în curs de aderare. Pentru luna februarie sunt afişate noi oferte de colaborare!

www.experts-database.com vă pune la dispoziţie noi oferte de colaborare în cadrul proiectului “Support to European Integration” ce va fi implementat pe o perioadă de 24 de luni în Kosovo începând cu data de 1 aprilie 2007.

Obiectivul general al proiectului este să consolideze procesul de integrare europeană la nivelul Instituţiilor Provizorii de Guvernare din Kosovo prin: informatizare / conştientizare; întărirea capacitaţilor tehnice, administrative şi de management din cadrul ministerelor relevante, ca şi a abilitaţilor organizaţionale ale personalului Agenţiei Integrării Europene recent înfiinţată.

Vi se oferă şansa de a participa în cadrul acestui proiect, ocupând una din poziţiile:

•Team Leader
•EU integration expert
•Training Expert

Puteţi aplica pentru aceste poziţii, trimiţându-ne CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail: ana-maria.mihaescu@gie2.com, sau prin înregistrare directă la aceeaşi adresă de web accesând opţiunea “Registration”.
CV– urile primite vor fi evaluate şi înscrise în baza noastră de date, care va permite contactarea şi contractarea şi în cadrul proiectelor viitoare sau în curs de derulare.

Despre Group of Independent Experts

Pentru a afla mai multe detalii în legătură cu noile oferte de colaborare disponibile, accesaţi adresa noastră de web: www.experts-database.com.
Puteţi afla informaţii şi despre proiectele deja în curs de implementare sau încheiate la www.gieltd.com.
Telefon: + 40 (0)21 318 77 72
Fax: + 40 (0)21 318 77 73
office@gieltd.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/group-of-independent-experts/noi-propuneri-de-colaborare-in-cadrul-unui-proiect-finantat-de-comisia-europeana-agentia-europeana-pentru-reconstructie-in-kosovo-aplicati-acum-pentru-noile-pozitii21