Se cauta 9 experţi români pentru proiectele de cooperare transfrontaliera cu Serbia, Moldova şi Ukraina finanţate de Comisia Europeana.

BUCURESTI - 6 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

În cadrul proiectului “Asistenţă Tehnica la identificarea/ prepararea/ implementarea proiectelor ce vor fi finanţate de schema de cooperare transfrontaliera pentru regiunile România - Serbia & Muntenegru, România – Moldova, România – Ukraina”, vor fi implicaţi 9 experţi locali timp de un an de zile.

Consultanţii locali şi internaţionali vor oferi asistenţă Agenţiilor de Dezvoltare Regională şi Ministerului Integrarii Europene în gestionarea birourilor regionale de cooperare transfrontaliera din Timişoara, Iaşi şi Suceava şi a schemei grant pentru finantarea proiectelor de cooperare transfrontaliera.
Experţii trebuie sa aiba experienţă în gestionare de proiecte europene şi să cunoasca procedurile pentru contractarea proiectelor finanţate de Comisia Europeana, în special prin schemele grant.

Despre Group of Independent Experts

Puteţi afla mai multe despre poziţiile de expert existente şi aplica pentru una dintre acestea accesand site-ul www.experts-database.com
GIE Ltd.
Group of Independent Experts