Ai fost victima unui accident rutier? Ce trebuie sa stim in astfel de situatii?

BUCURESTI - 1 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Juridic

Nimeni nu isi doreste sa fie implicat intr-un accident rutier. Iar daca ai nesansa sa te loveasca un astfel de ghinion si, din pacate, sa existe consecinte grave de pe urma acestuia, respectiv, vatamari corporale grave sau deces, atunci ne intrebam: Ce a mai ramas de facut in astfel de situatii? Exista oare posibilitatea sa obtinem vreun ajutor? Raspunsul este DA!

Nimeni nu isi doreste sa fie implicat intr-un accident rutier. Iar daca ai nesansa sa te loveasca un astfel de ghinion si, din pacate, sa existe consecinte grave de pe urma acestuia, respectiv, vatamari corporale grave sau deces, atunci ne intrebam: Ce a mai ramas de facut in astfel de situatii? Exista oare posibilitatea sa obtinem vreun ajutor? Raspunsul este DA!

Cu o experienta de peste 10 ani de activitate in domeniul despagubirilor victimelor din accidente si peste 4000 de cazuri solutionate cu succes, INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE te ajuta sa obtii cele mai mari despagubiri in concordanta cu gravitatea cazului tau. Compania este specializata in managamentul despagubirii victimelor din accidente rutiere, victime ale accidentelor din Europa, malpraxis sau accidente de munca, iar telul principal al acesteia este de a oferi tot suportul necesar persoanelor cu astfel de nevoi.

INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE raspunde celor mai frecvente intrebari pe care si le pune fiecare cetatean cu privire la modalitatile de obtinere, ca parte vatamata, a despagubirilor pentru daunele materiale si morale rezultate in urma accidentelor, demonstrand oamenilor ca au sanse de castig si motivandu-i sa pledeze pentru drepturile lor.

Compania a facut o selectie de intrebari ale clientilor vizand despagubirile din accidente rutiere, dorind ca raspunsul lor sa fie de folos si sa ii indrume sa actioneze, reusind astfel sa obtina rezultate favorabile raportate la prejudiciul produs.

Luand in considerare cel mai grav caz, si anume decesul in urma unui accident rutier, ne intrebam cine sunt beneficiarii despagubirilor materiale si morale? In aceasta situatie, persoanele care pot obtine despaguburi sunt: sot/sotie supravietuitor/e, copii (minori sau majori), parinti, frati, dar si persoanele care pot demonstra o legatura afectiva cu decedatul. Limita de despagubire in acest caz de deces este de 5.000.000 EURO.

Ca persoana vatamata in urma unui accident auto din care ai suferit vatamari corporale poti recupera cheltuielile cu spitalizarea, tratamentele medicale prezente sau viitoare, de asemenea, poti obtine contravaloarea veniturilor pe care nu le-ai putut realiza in acest timp si in viitor, in situatia incapacitatii de munca. Si in acest caz limita despagubirilor din accidente rutiere pentru vatamari corporale este de 5.000.000 EURO si pentru pagube materiale este de 1.000.000 EURO.

Oamenilor le place sa calatoreasca cu masina, organizeaza excursii pe intreg teritoriul Europei, vizitand cat mai multe tari sau sunt angajati in postul de sofer in companiile internationale. Ce poti face daca esti victima unui accident rutier produs in strainatate? Indiferent de tara in care s-a produs accidentul rutier sau de tara de origine a autovehiculului implicat in accident, se pot obtine despagubiri. Infortunistica are in componenta personalului ei consultanti care se ocupa de solutionarea dosarului tau.

Multi oameni se intreaba daca pot obtine despagubiri in conditiile in care s-au impacat cu persoana vinovata de producerea accidentului. Nu! Nu se mai pot solicita despagubiri accidente rutiere de la asigurator, daca exista o impacare cu persoana responsabila de producerea accidentului. De asemenea, cine plateste despagubirile victimelor din accidente rutiere in cazul in care autovehiculul nu este asigurat? In acest caz, despagubirile vor fi achitate de catre Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.

Cazurile sunt complexe, unice si speciale, iar fiecare este tratat cu seriozitatea si respectul cuvenit. Dovada, sunt aceste declaratii ale unor clienti care au apelat si beneficiat de serviciile oferite de Infortunistica Accidente Rutiere: “Am suferit un accident de motocicleta, autovehiculul care m-a lovit era inmatriculat pe Italia. Nu am avut sperante, dar Infortunistica m-a ajutat sa obtin o despagubire de 230.000 EURO.” Letitia Iancu

“Este foarte greu sa-ti pierzi fiul intr-un accident rutier si nimic nu il poate inlocui, dar cu ajutorul Infortunistica am reusit sa obtinem despagubiri substantiale pentru a asigura viitorul nepoteilor.” Marius Pena