Growth Strategies

Definitie Growth Strategies

Metodele prin care o organizatie planuieste sa-si atinga obiectivele de dezvoltare. Exista patru strategii de dezvoltare: penetrarea pietei, dezvoltarea produsului, dezvoltarea pietei si diversificarea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Growth Strategies? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Growth Strategies.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Growth Strategies. Definitiile termenilor despre Growth Strategies cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Growth Strategies, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Growth Strategies.