INVATA SA TRAIESTI SANATOS de Valentin Fuster

BUCURESTI - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

O carte despre sănătate care nu interzice nimic, care nu impune nimic şi care prezintă ultimele date ştiinţifice privind modalităţile de prevenire a afecţiunilor evitabile şi de întârziere a îmbătrânirii.

Eminentul cardiolog Valentín Fuster este directorul Institutului Cardiovascular al spitalului „Mount Sinai” din New York, preşedintele comitetului ştiinţific al Centrului Naţional de Cercetări Cardiovasculare din Spania şi preşedinte al Federaţiei Mondiale a Inimii. Pentru activitatea ştiinţifică, Valentín Fuster a primit cele mai înalte distincţii de la prestigioase organizaţii de cardiologie din lume: Asociaţia Americană a Inimii, Colegiul American de Cardiologie, Societatea Europeană de Cardiologie şi Societatea Interamericană de Cardiologie.

Cartea Învaţă să trăieşti sănătos (scrisă în colaborare cu ziaristul Josep Corbella) cuprinde sfaturi de bază pentru îngrijirea sănătăţii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Structurată astfel încât să poată fi citită de la început până la sfârşit precum o povestire, dar şi pentru a permite fiecărui cititor să înceapă cu acele capitole care îl interesează, cartea prezintă într-un limbaj accesibil ceea ce medicina cunoaşte astăzi despre problemele de sănătate care îi preocupă cel mai mult pe oameni: controlul greutăţii, alimentaţia ideală, colesterolul, activitatea fizică, tensiunea arterială, investigaţiile medicale, consumul de alcool, dependenţa de tutun, stresul, ba chiar implicaţiile tristeţii şi ale fericirii asupra sănătăţii.

Format: 15 x 23 cm; 320 pagini
Preţ: 47,50 lei

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu

roxana.petrescu@edituracorint.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-corint1/invata-sa-traiesti-sanatos-de-valentin-fuster