Guaranteed Price

Definitie Guaranteed Price

Asigurare data de producator unui intermediar de marketing care este obligat sa scada preturile, iar diferenta ii va fi returnata scopul acestui pret garantat este sa-l faca pe intermediar sa comande o cantitate mai mare de produse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Guaranteed Price? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Guaranteed Price.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Guaranteed Price. Definitiile termenilor despre Guaranteed Price cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Guaranteed Price, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Guaranteed Price.