Poze Guerilla

  • Campania “Porcii zboara, Hologramele exista!” numai la Radio Guerilla si GoldFM

    Poza: Campania “Porcii zboara, Hologramele exista!” numai la Radio Guerilla si GoldFM

  • 2.600 de tineri din toata tara au participat la cea de a patra editie a caravanei Guerilla Verde

    Poza: 2.600 de tineri din toata tara au participat la cea de a patra editie a caravanei Guerilla Verde

  • Ce au in comun filmul “4 luni, 3 saptamini si 2 zile”, CharityGift.ro,  caravana Guerilla Verde si trupa Spitalul de Urgenta?

    Poza: Ce au in comun filmul “4 luni, 3 saptamini si 2 zile”, CharityGift.ro, caravana Guerilla Verde si trupa Spitalul de Urgenta?

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul guerilla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la guerilla. Pozele pe tema guerilla cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul guerilla, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la guerilla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la guerilla.