Guided Dreams

Definitie Guided Dreams

Metoda de colectare de date calitative in cercetarea de marketing in care subiectii intervievati sunt rugati sa isi imagineze diverse lucruri in acest context, cerectatotrul cauta sa gaseasca reactiile emotionale ale consumatorilor la branduri si produse specifice. Vezi Qualitative Marketing Research (cercetarea calitativa de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Guided Dreams? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Guided Dreams.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Guided Dreams. Definitiile termenilor despre Guided Dreams cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Guided Dreams, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Guided Dreams.