GynieL    

Comunicate de presa si evenimente pe tema GynieL

 • GynieL

  Iasi, Iasi - 21 September 2012

  Comunicat de SC BLOOM COMMUNICATION SRL

  ... GynieL, suplimentul nutritiv de origine naturală care tratează probleme intime specific feminine. Conceptul campaniei se referă la Starea de Bine a femeilor ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: media factory , gyniel , infectii vaginale , strategie de comunicare , spot tv

  Vezi toate comunicatele de presa despre GynieL

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul GynieL.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la GynieL. Informatiile despre GynieL cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul GynieL, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la GynieL, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.