Poze Habitat for humanity

 • KeepCalling& Habitat for Humanity: teambuilding pe santier

  Poza: KeepCalling& Habitat for Humanity: teambuilding pe santier

 • Habitat for Humanity Romania lanseaza programul AmeriCan-Do Build

  Poza: Habitat for Humanity Romania lanseaza programul AmeriCan-Do Build

 • RADOX sustine Habitat for Humanity Romania

  Poza: RADOX sustine Habitat for Humanity Romania

 • Livrarea materialelor de la Casa Lebada la Cudalbi, Galati

  Poza: 410 familii din Cudalbi afectate de inundaţii primesc asistenţă tehnică specializată în construcţii de la Habitat for Humanity România

 • Sprijin informatic pentru reconstituirea comunitatii preistorice

  Poza: Sprijin informatic pentru reconstituirea comunitatii preistorice

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul habitat for humanity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la habitat for humanity. Pozele pe tema habitat for humanity cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul habitat for humanity, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la habitat for humanity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la habitat for humanity.