habitate    

Comunicate de presa si evenimente pe tema habitate

 • habitate. Malul lacului - Habitat - specii

  habitate

  Snagov, Ilfov - 25 November 2015

  Comunicat de Fundatia SNAGOV

  LISTA elementelor relevante (stiri – premiere): 1) In 2000, prin Legea nr. 5, Ministerul Mediului anunta ca la Snagov, in 2 arii naturale protejate ar exista 5+1=6 specii protejate (Datele de infiintare constituie mai multe tipuri de greseli – ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cercetare , flora , plante , fauna , specii , habitate , patrimoniu natural , inventar

  Vezi toate comunicatele de presa despre habitate

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul habitate.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la habitate. Informatiile despre habitate cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul habitate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la habitate, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.