Hafele Romania la Salonul International de Mobila, Bucuresti 2011

Timisoara - 28 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

La editia din 2011 a Salonului International de Mobila, Hafele Romania a promovat in primul rand relatiile speciale pe care le are cu producatorii de mobila.

Hafele Romania la Salonul International de Mobila, Bucuresti 2011

Compania a considerat mult mai important sa isi sprijine partenerii pentru crearea unor standuri moderne care, prin accesoriile Hafele de inalta calitate aduc functionalitate si dinamism mobilierului. Astfel, 12 dintre partenerii Hafele prezenti la eveniment au putut pune in opera solutii inedite, spectaculoase, care sa satisfaca si cele mai exigente fantezii. Faptul ca a fost prezenta in diverse standuri a dat companiei posibilitatea de a prezenta mai pe larg gamele de produse ce ofera solutii pentru o varietate de tipuri de mobilier. In proiectele partenerilor au fost integrate sisteme Loox de lumini cu LED, accesorii functionale si electrocasnice de ultima generatie.

Noul slogan al Hafele Romania a devenit mesajul care a fost transmis pe tot parcursul expozitiei – “Functionality for you” – pentru a sublinia inca o data grija pe care o are pentru satisfactia clientilor.  Prezenta companiei nu a putut fi trecuta cu vederea si a reusit sa aduca, intr-un mod subtil, mai multa energie pozitiva si dinamism in cadrul expozitiei.

Despre Hafele Romania

Häfele Gmbh, fondată în 1923, este unul din liderii mondiali în producţia si distribuţia de feronerie pentru uşi şi mobilier. Concernul are 37 de subsidiare pe plan mondial şi însumează 5250 de angajaţi pe toate continentele. Cifra de afaceri din 2010 a fost de 881 milioane de euro. Häfele este producător de feronerie prin cele 5 fabrici din Germania şi este distribuitor pentru alţi peste 1500 de producători.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hafele-romania/hafele-romania-la-salonul-international-de-mobila-bucuresti-2011