Hands On Education

Hands On Education


Descrierea companiei Hands On Education

HandsOnEducation.ro este Primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori. HandsOnEducation.ro ofera sfaturi si resurse pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru ca acesta sa se bucure de o evolutie armonioasa menita a-l transforma intr-un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat. De asemenea, pe platforma HandsOnEducation.ro, parintii pot descoperi o selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple ce definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).
Filosofia Hands On Education: Fiecare copil este unic – De aceea, este foarte important ca fiecare copil sa fie incurajat sa-si descopere si sa-si dezvolte propria individualitate. Invatarea prin joc (Play & Learn) este de neinlocuit in dezvoltarea copiilor – Copiii invata cel mai bine atunci cand li se ofera sansa sa exploreze activitati care le stimuleaza curiozitatea si dorinta de a invata, intr-un mediu specific varstei lor. Parintii si celelalte persoane apropiate joaca un rol important in educatia copiilor. La varste fragede, copiii invata si se distreaza cel mai bine in compania acestora.
CharityGift.ro este primul magazin online in care toate produsele contin o donatie. Proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, CharityGift.ro este o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.
P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa - www.asociatiapavel.ro) este singura asociatie a parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din România. Este o institutie caritabila, non-profit , neguvernamentala, înregistrata la 10 mai 1996. Scopul asociatei este de a îmbunatati viata copiilor bolnavi de cancer, leucemie si anemie grava, prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material.

Comunicate Hands On Education :

Vezi toate comunicatele companiei Hands On Education.