Pepe a lansat noul single - Uno, Dos, Tres

BUCURESTI - 8 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Premiera celui mai recent single Pepe - Uno, Dos, Tres a avut loc pe 4 noiembrie pe site-ul oficial al artistului www.pepe.ro si pe pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/PepeOnline. Piesa este primul extras spre promovare de pe urmatorul album al artistului ce se preconizeaza a fi lansat in a doua jumatate a anului viitor.

Single-ul a fost trimis catre radiouri si va intra in difuzare si in promovare incepand din aceasta saptamana. Piesa poate fi ascultata si online pe site-ul oficial www.pepe.ro .

Pepe - Uno, Dos, Tres

Prins intre concerte si evenimente corporate, Pepe a gasit saptamana trecuta putin timp de studio pentru a termina inregistrarile unui nou single. Uno, Dos, Tres este piesa pe care Pepe o propune pentru acest sfarsit de an, o piesa ritmata flamenco, cantata in spaniola in aceeiasi abordare inconfundabila si personala, definita deja intr-un brand.

Foarte multi dintre voi ati intrebat de o piesa noua, si mai multi ati asteptat un nou single. Este gata si suna excelent. Uno, Dos, Tres este extras spre promovare de pe urmatorul album Pepe ce va fi lansat in a doua jumatate a lui 2011. Partea de compozitie o semneaza Adrian Cristescu, cu care Pepe a mai colaborat si pe alte piese si, cu siguranta, o va mai face si pe viitor. Influentele flamenco traditionale din "Uno, Dos, Tres" a facut ca limba spaniola sa fie aleasa pentru a transmite mesajul piesei.

Single-ul poate fi ascultat la radio si pe tv incepand de joi, 4 noiembrie 2010. Este disponibil si online pe site-ul oficial al artistului http://www.pepe.ro dar si pe conturile oficiale de youtube - http://www.youtube.com/user/pepemanagement si de facebook http://www.facebook.com/PepeOnline

Single Varianta Full

Mapa de Presa

Despre Hard Media Advertising

Cu o vechime de 3 ani pe piata de media si publicitate, Hard Media Advertising si-a extins portofoliu de servicii si in domeniul de pr si reprezentare media incepand cu ianuarie 2010 cand a lansat un nou label si anume PrManagement.Ro. In mai putin de un an, PrManagement.Ro a adaugat la portofoliu foarte multe campanii pentru nume din Industria Muzicala si a preluat reprezentarea media pentru multe companii din diverse domenii de activitate. Mai multe informatii vor fi afisate in curand pe site-ul oficial al labelului: PrManagement.Ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hard-media-advertising1/pepe-a-lansat-noul-single-uno-dos-tres