Poze Hardware

 • control

  Poza: Kerio Control UTM firewall - software, hardware sau aplicatie virtuala? Decizia iti apartine!

 • Singurul Targ de Job-uri pentru ingineri din toate domeniile si experti IT, ajunge la Pitesti Mall pe 27-28 mai 2016!

  Poza: Singurul Targ de Job-uri pentru ingineri din toate domeniile si experti IT, ajunge la Pitesti Mall pe 27-28 mai 2016!

 • Magazin online Quartz Matrix

  Poza: S-a lansat www.qmart.ro – magazinul online de tehnologii inteligente pentru mediul de business

 • Mida Soft Business

  Poza: Promoţie inedită cu ocazia relansării Mida Soft Business

 • INNOVATIVE OFFICE lanseaza solutiile HARDWARE DRAYTEK-Vigor Pro 5510 declarate de SC MAGAZINE drept solutia cea mai recomandata de management al securitatii din clasa ei.

  Poza: INNOVATIVE OFFICE lanseaza solutiile HARDWARE DRAYTEK-Vigor Pro 5510 declarate de SC MAGAZINE drept solutia cea mai recomandata de management al securitatii din clasa ei.

 • Solutie integrata hardware si software - AllEnergy® Software v4.0 + LAPTOP sau Up-grade AllEnergy® Software v4.0 + mediu de stocare a informatiilor !

  Poza: Solutie integrata hardware si software - AllEnergy® Software v4.0 + LAPTOP sau Up-grade AllEnergy® Software v4.0 + mediu de stocare a informatiilor !

 • Linux Open Alternative Days, cel mai important eveniment din România dedicat soluţiilor hardware şi software bazate pe Linux

  Poza: Linux Open Alternative Days, cel mai important eveniment din România dedicat soluţiilor hardware şi software bazate pe Linux

 • OFERTA PROMOTIONALA -SOLUTIILE HARDWARE -DRAYTEK-Vigor pana la 10 NOV 2008

  Poza: OFERTA PROMOTIONALA -SOLUTIILE HARDWARE -DRAYTEK-Vigor pana la 10 NOV 2008

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul hardware.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la hardware. Pozele pe tema hardware cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hardware, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la hardware, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la hardware.