Cultura de Feedback in organizatiile din Romania

BUCURESTI - 5 aprilie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Larry Cipolla, Presedintele CCi Assessment Group International vine in Romania la invitatia partenerului sau local, HART Human Resource Consulting, pentru a prezinta managerilor si specialistilor in resurse umane sistemul unic de evaluari online 360 si non 360feedback dezvoltat de compania pe care o reprezinta.

Cultura de Feedback in organizatiile din Romania

Dezvoltarea afacerilor intr-un mediu concurential puternic aduce dupa sine nevoia organizatiilor de a fi in orice moment in masura sa stie opinia angajatilor, climatul intern si gradul de satisfactie a clientilor. Simplificand, ajungem la nevoia de feedback, domeniu in care CCi Assessment Group International – www.cci4360.com – este una din cele mai respectate companii, cu o istorie masurata in rezultate timp de 29 de ani, in organizatii din 4 continente.
In data de 26 aprilie 2007, la Sala Ronda a Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, HART Consulting si CCi Assessment Group International invita manageri si specialisti in resurse umane la prezentarea sistemul de feedback organizational creat de CCi, in cadrul breakfast meetingul cu tema “Cultura de Feedback in organizatiile din Romania”.
Evenimentul va fi urmat de o conferinta de presa cu ocazia lansarii in Romania a serviciilor oferite prin parteneriatul dintre HART Consulting si CCi Assessment Group International.
Invitat special si speaker va fi dl Larry Cipolla, Presedinte CCi Assessment Group International din 1976, pionier in dezvoltarea sistemelor de evaluare organizationale si tip feedback 360º. Larry Cipolla are o experienta de peste 30 de ani in domeniul resurselor umane, in particular in zona de dezvoltare organizationala si 360 feedback. Larry este autor a numeroase lucrari pe teme de management al performantelor, 360 feedback si leadership.
“Romania, Bulgaria si Republica Moldova sunt piete emergente, de interes strategic pentru dezvoltarea retelei CCi. Sunt tari foarte dinamice, in care evaluarea performantelor, monitorizarea satisfactiei clientilor interni si externi devin elemente importante pentru succesul si diferenierea business-urilor.
Credem in acest context ca solutiile de evaluare bazata pe performanta oferite de CCi International vor oferi suportul necesar de dezvoltare al organizatiior private si publice din Romania, iar parteneriatul cu HART Consulting are ca prim obiectiv acest lucru.” - Larry Cipolla, Presedintele CCi Assessment Group International .
Discutiile dintre HART si CCi Assessment Group International au inceput anul trecut si s-au finalizat dupa cateva luni de analize si planuri strategice ce au inclus, atat modalitati de dezvoltare a CCi in Europa de Est prin parteneriatul cu HART Consulting cat si de a oferi pietei romanesti solutii pertinente si profesioniste de evaluare, dezvoltare si retentie a talentelor si liderilor din organizatii.
Procesul de feedback si evaluare propus de CCi si reprezentat in Romania de HART Consulting este extrem de util in diferite procese de dezvoltare organizationala de mare actualitate, precum:
Talent Management
Dezvoltarea Potentialului de Leadership
Retentia si motivarea angajatilor
Dezvoltarea Carierei
Coaching si Consiliere
Monitorizarea si optimizarea satisfactiei clientilor
Managementul Performantei
Dezvoltarea Managementului Vanzarilor
Dezvoltarea echipei
Aceste procese sunt esentiale in organizatiile din piata romaneasca pentru a-si putea atinge obiectivele propuse” - Madalina Didea, Managing Partner la Hart Human Resource Consulting.
Competente precum leadership, orientare spre client, initiativa, responsabilitate, asumarea riscurilor, lucrul in echipa reprezinta cuvinte cheie in comportamentul organizational. Necesitatea de a evalua si dezvolta capitalul uman in aceste directii devine imperioasa. Diferenta competitiva a organizatiilor este reprezentata de oameni, iar dezvoltarea si motivarea acestora este prioritate de top pe agenda managerilor romani de succes.
HART Human Resoruce Consulting este o companie de consultanta in resurse umane centrata pe dezvoltarea si cresterea eficientei companiilor client, oferind servicii integrate de recrutare si selectie, talent management,evaluare si dezvoltare la nivel individual, de echipa si organizational.

Despre HART Consulting

In data de 26 aprilie 2007, la Sala Ronda a Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, HART Consulting si CCi Assessment Group International invita manageri si specialisti in resurse umane la prezentarea sistemul de feedback organizational creat de CCi, in cadrul breakfast meetingul cu tema “Cultura de Feedback in organizatiile din Romania”.
Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati:
Madalina Didea, Managing Partner
e-mail: madalina.didea@hart.ro
Telefon: 021-310 54 57
www.hart.ro
***
office@hart.ro