Poze Hartapescar

  • Harta locurilor braconate. Sursa: www.hartapescar.ro

    Poza: Pescarii trec la acţiune in România. Reţeaua de localizare HartaPescar.ro s-a alăturat asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta (SDD) pentru ape mai curate

  • Programatorii si pescarii schimba Romania

    Poza: Cum s-au gândit programatorii şi pescarii să schimbe România

  • hartapescar.ro

    Poza: S-a lansat prima hartă online pentru pescuit

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul hartapescar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la hartapescar. Pozele pe tema hartapescar cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hartapescar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la hartapescar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la hartapescar.