Harvest Strategy

Definitie Harvest Strategy

Decizie deliberata de reducere a cheltuielilor de orice fel pentru un anumit produs (de obicei in stadiul de declin al ciclului sau de viata), cu scopul de a maximiza profitul, chiar daca acesta actiune are ca rezultat colateral pierderea unor segmente de piata. Vezi Hold Strategy.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Harvest Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Harvest Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Harvest Strategy. Definitiile termenilor despre Harvest Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Harvest Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Harvest Strategy.