PromotiiActive.ro – sponsor la Bucharest Music Film Festival 2011

BUCURESTI - 21 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Intre 24 iunie si 2 iulie, in Piata „George Enescu” va avea loc, pentru al VI-lea an consecutiv, BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL, eveniment organizat de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti.Timp de noua zile publicul se va putea bucura de muzica si film in aer liber.

Inca de la inceputul festivalului, organizatorii si sponsorii ofera celor prezenti sansa de a castiga mai multe premii in urma participării la tombola din locatie. Promotiiactive.ro participa pentru prima oara in calitate de sponsor al unui astfel de eveniment, premiul oferit fiind un Aparat foto digital Nikon L110. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 2 iulie, in ultima zi a evenimentului. La tombola pot participa toti cei care vin in Piata „George Enescu” si completeaza talonul de concurs, pe care ulterior il depun in urna special amenajata.

www.promotiiactive.ro ajuta vizitatorii sa afle preturile din retail ale produselor de care sunt interesati, prin  punerea la dispozitie a ofertelor din cataloagele cu promotii ale magazinelor de specialitate. Potentialii cumparatori pot “studia” piata produselor indexate astfel incat sa opteze pentru cel mai potrvit produs in functie de criterii precum: cel mai bun pret, cel mai bun produs, reusind astfel sa achizitioneze direct de pe site, produsul dorit.

Partenerii promotiiactive.ro: Altex, Azerty.ro, Biasicom, Diverta Online, Domo, evoMAG.ro, Flanco, Germanos, Happy Toys, Internity, Kauf Online, MarketOnline.ro, MediaDot.ro, Media Galaxy, OnSite, TechnoMarket, real- Hypermarket, Skates.ro, Sony Center, Susperole.ro, Talk Smart. 

Mai multe detalii referioare la program gasiti pe site-ul www.arcub.ro, pe pagina www.facebook.com/ArCuB si pe www.promotiiactive.ro .