Al treilea sezon din BINE DOTAT in premiera la HBO Romania din 5 noiembrie, de la ora 20:00

BUCURESTI - 21 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Cele zece episoade ale celui de-al treilea sezon al serialului BINE DOTAT, nominalizat la Emmy® şi Globul de Aur, vor fi difuzate în premieră şi în exclusivitate la HBO, din 5 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Având drept loc de desfăşurare a acţiunii suburbiile lovite de recesiune ale oraşului Detroit, BINE DOTAT îl are drept protagonist pe Thomas Jane în rolul lui Ray Drecker, fost sportiv profesionist, devenit gigolo, ce trebuie să facă faţă competiţiei provocate de un mult mai tânăr rival. În acest nou sezon, Ray şi Tanya sunt gata să avanseze în afaceri. Dar vor reuşi ei să-şi păstreze secretul?

Din distribuţie fac parte Jane Adams, în rolul partenerei de afaceri a lui Ray, Tanya Skagle; Anne Heche în rolul fostei soţii a lui Ray, Jessica Haxon; Charlie Saxton în rolul fiului lui Ray, Damon; Sianoa Smit-McPhee în rolul fiicei lui Ray, Darby; Rebecca Creskoff în rolul fostei partenere a lui Ray şi a Tanyei, Lenore, care vrea să se răzbune pentru că aceştia i-au furat ideea; Gregg Henry în rolul lui Mike, prietenul şi colegul lui Ray; Lennie James în rolul lui Charlie, colegul şi iubitul Tanyei şi Stephen Amell în rolul lui Jason, noul gigolo.

În rolurile secundare apar Kaitlin Doubleday, care o joacă pe Logan, o fostă studentă a lui Ray; Ana Ortiz, în rolul Lydiei, o nouă clientă căreia îi place să se îmbrace în poliţistă şi Matt Walsh în rolul doctorului Matt Kopylov.

BINE DOTAT e creat de Colette Burson şi Dmitry Lipkin; producători executivi sunt Colette Burson, Dmitry Lipkin, Scott Stephens, Alexander Payne, Michael Rosenberg, Noreen Halpern şi John Morayniss; co-producător executiv este Angela Robinson, iar producători sunt Hilton H. Smith şi Brett C. Leonard.

HBO România va difuza în premieră şi în exclusivitate serialul BINE DOTAT, sezonul al treilea, din 5 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana. HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/al-treilea-sezon-din-bine-dotat-in-premiera-la-hbo-romania-din-5-noiembrie-de-la-ora-2000