AXN AJUNGE IN TREI MILIOANE DE CASE DIN EUROPA CENTRALA Canalul TV de actiune si aventura este prezent in tot mai multe camine din regiune

BUCURESTI - 28 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Budapesta, 28 februarie 2005 – AXN, canalul disponibil prin cablu si satelit apartinand concernului Sony Pictures Television International (SPTI), prezent in 6 tari din Europa Centrala – Polonia, Ungaria, Republicile Ceha si Slovaca, Romania si Bulgaria – este acum prezent in trei milioane de camine, a anuntat astazi Tom Davidson, General Manager AXN Central Europe.

AXN AJUNGE IN TREI MILIOANE DE CASE DIN EUROPA CENTRALA  Canalul TV de actiune si aventura este prezent in tot mai multe camine din regiune

Grila AXN contine cel mai popular gen de programe – actiune si aventura – incluzand seriale si filme de actiune, programe de aventura tip reality si animatie moderna de actiune pentru un public dornic de senzatii tari cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani. AXN transmite 24 de ore din 24, iar programele sale sunt traduse (subtitrate) integral.

“Ritmul dinamic de crestere a distributiei canalului nostru in Europa Centrala demonstreaza ca achizitionarea mai multor succese de televiziune de ultima ora a fost o investitie buna si ca efortul nostru de a oferi telespectatorilor un program de calitate a fost apreciat de catre partenerii nostri, operatorii de retele de cablu si platforme digitale. Impreuna cu HBO, partenerul nostru pe parte de distributie si promovare locala, vom continua sa investim in AXN si avem convingerea ca vom reusi sa impunem AXN ca destinatie principala pentru actiune si aventura”, a declarat Tom Davidson.

Cu o oferta variata si bogata de continut de programe, AXN difuzeaza seriale de succes, atat din Statele Unite, cat si din Europa. Printre serialele de televiziune oferite de AXN se numara Lost: Naufragiatii, CSI: NY – Criminalistii (precum si alte serii ale francizei CSI), Star Trek: Enterprise, Medicopter si marele succes al grupului nostru, Sony, The Shield – Lege si faradelege; programe tip reality de top precum Cursa in jurul lumii si Survivor; precum si spectaculoasa emisiune lifestyle de la Campionatul Mondial de Raliuri, WRC Shakedown – Din Culise – produsa exclusiv pentru AXN.

Despre HBO Romania

Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, filme cu incasari uriase, evenimente sportive in premiera si programe de tip reality, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani. AXN este vizionat in 46 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 35 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este distribuit si promovat de HBO Romania. Pentru mai multe informatii referitoare la AXN vizitati http://www.axn.ro

Despre Sony Pictures Television International
Sony Pictures Television International (SPTI) coordoneaza trei linii complementare de activitate: distribuirea filmelor si a programelor de televiziune catre diferite canale TV din intreaga lume, realizarea de productii locale de televiziune in piete internationale cheie, precum si lansarea si gestionarea de retele de televiziune. SPTI este liderul mondial in distribuirea de filme americane si internationale (noi si clasice) si in distribuirea de programe pentru televiziune. In plus, SPTI produce emisiuni de televiziune locale. Avand reprezentante in Brazilia, Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Mexic, Spania, Marea Britanie si Italia, SPTI coordoneaza productia in 8 regiuni. Portofoliul global de retele de televiziune reprezinta, pe termen lung, una dintre strategiile cheie ale Companiei in pozitionarea sa pe piata internationala, SPTI detinand peste 35 de retele in peste 100 de tari si avand peste 240 de milioane de telespectatori in intreaga lume. SPTI este o companie Sony Pictures Entertainment.

Pentru informatii suplimentare:
Adela Popescu
PR Coordinator
HBO Romania
021 / 307 77 77
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/axn-ajunge-in-trei-milioane-de-case-din-europa-centralacanalul-tv-de-actiune-si-aventura-este-prezent-in-tot-mai-multe-camine-din-regiune