HBO lansează campania de primăvară 2006 - Toate drumurile duc la HBO, iar HBO te duce la Roma!

BUCURESTI - 3 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

3 martie 2005, Bucuresti. În perioada 1 martie – 30 aprilie, HBO România desfăşoară campania de primăvară. Pe parcursul celor 2 luni, canalul HBO propune o ofertă specială atât abonaţilor fideli, cât şi abonaţilor la serviciile de cablu/DTH participante la această promoţie, care nu sunt înca abonaţi HBO.

Aceştia pot câştiga un weekend fantastic de 2 persoane la Roma (cu toate cheltuielile incluse) în cazul în care işi reînnoiesc abonamentul sau se abonează la HBO în această perioadă. În plus, au ocazia să vizioneze în premieră şi în exclusivitate cel mai nou şi controversat serial original HBO, Roma.

Vizionare necodată pentru HBO, Cinemax, Cinemax2*

Aşa cum ne-am obişnuit, la debutul fiecărei campanii HBO Romania invită toţi abonaţii la serviciul de cablu/DTH care nu sunt şi abonaţi HBO, Cinemax sau Cinemax 2 să testeze oferta de programe timp de trei zile. În perioada 1-3 aprilie, programele HBO, Cinemax şi Cinemax 2 vor fi difuzate necodat. Pe parcursul acestor 3 zile, potenţialii doritori pot afla din spoturi de promovare care vor rula pe aceste canale care sunt avantajele abonării: filmele ce urmează să fie difuzate în viitorul apropiat, precum şi ofertele promoţionale la abonare. (detalii despre programele ce pot fi urmărite în aceste zile puteţi găsi în fişierul „Vizionare necodata 2006”)

* Vizionarea necodată este valabilă în reţelele de cablu/DTH care distribuie aceste canale.

Această promoţie este valabilă pentru abonaţii la serviciile de cablu/DTH oferite de companiile participante la campanie. Pentru mai multe detalii accesaţi: www.hbo.ro.

Oferta HBO din lunile următoare.

Difuzând peste 100 lunar, dintre care cel puţin 25 sunt în premieră la televiziune, HBO, cel mai mare canal de filme din lume, oferă programe variate, reprezentând toate genurile: producţii originale HBO, succese de box-office, divertisment de calitate.

ROMA
În primăvara aceasta, HBO vă prezintă Roma - cel mai nou serial original HBO (realizat in 2005), a cărui primă serie conţine 12 episoade şi poate fi vizionat în premieră şi în exclusivitate la HBO începând din 3 martie, de la ora 21.00.

Această producţie originală este unul dintre cele mai costisitoare seriale ale tuturor timpurilor; bugetul său s-a ridicat la suma de 100 milioane $. Serialul Roma a fost nominalizat de doua ori la Globul de Aur în 2005, iar filmările au fost realizate la studiourile Cinecitta, în Roma. Producătorii serialului au angajat cei mai buni realizatori de film şi experti în istorie pentru a se asigura ca aceasta creaţie va reconstitui cât mai fidel realitatea acelor vremuri, iar telespectatorii vor avea sentimentul că au calatorit în timp, ajungând, în mod real, în Imperiul Roman.
O producţie controversată, nonconformistă, originală şi autentică – Roma Antica – în timpul lui Caius Julius Caesar.

În plus, iată o parte din titlurile pe care HBO le oferă abonaţilor săi pe parcursul acestei primăveri:

Megapremiere HBO

-Colateral (Collateral) cu Tom Cruise şi Jamie Foxx în regia lui Michael Mann
-Ocean's Twelve - Unsprezece + una (Ocean’s Twelve) cu Brad Pitt, George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts,
-Liga (The League of Extraordinary Gentlemen) cu Sean Connery,
-Ocolul pământului în 80 de zile (Around the World in 80 Days) cu Jackie Chan şi Steve Coogan
-Bona de la forţele speciale (The Pacifier) cu Vin Diesel
-Steve Zissou – Cel mai tare de pe mare (The Life Aquatic of Steve Zissou) cu Bill Murray, Anjelica Huston, Kate Blanchett, Owen Wilson,
-Povestea lui Cole Porter (De-Lovely) cu Kevin Kline, Ashley Judd,
-Jurnalul (The Notebook) cu Gena Rowlands în regia lui Nick Cassavetes,
-Candidatul altora (The Manciurian Candidate) cu Jeffrey Wright

Seriale Originale HBO: Roma (Rome, 2005), Sub Pamant SRL (ultima serie- Six Feet Under, 2005), Figuranti (Extras, Marea Britanie, 2005, 2005) , Anturaj (Entourage, SUA, 2004);
Seriale de comedie: Joey, Războiul de acasă (The War at Home)
Concerte extraordinare: Concert Duran Duran, Concert Queen

Dintre titlurile ce vor putea fi vizionate la Cinemax în următoarele luni:
-The Bourne Identity(Identitatea lui Bourne) cu Matt Damon şi Clive Owen
-Big Fat Liar (O minciuna gogonată) cu Paul Giamatti
-Before Sunset (Inainte de apus), film nominalizat la Oscar. Cu Ethan Hawke si Julie Delpy
-8 Mile cu Eminem şi Kim Basinger
-Red Dragon (Dragonul roşu - a treia parte de la Tacerea Mieilor) cu Anthony Hopkins, Edward Norton şi Ralph Fiennes
-Barfly – film nominalizat la Globul de Aur. Cu Mickey Rourke si Faye Dunaway
-Suspect Zero cu Ben Kingsley, Aaron Eckhart, Carrie-Anne Moss
-Cellular (Celularul) cu Kim Basinger şi Caroline Aaron

Cinemax 2 este un canal de tip multiplex pentru Cinemax. Acesta difuzează programele Cinemax la un interval de 24 de ore de la transmiterea lor pe Cinemax, oferind o mai mare flexibilitate de vizionare abonaţilor în alegerea programelor.
Cinemax 2 se distribuie gratuit abonaţilor Cinemax, în reţelele de cablu în care acesta este disponibil.

Vizionare Necodată (1- 3 aprilie 2006)

Câteva titluri din programul HBO (1- 3 aprilie 2006)
-În spatele uşii roşii (Roşii Behind the Red Door) cu Kiefer Sutherland
-Tenebre 2 (Jeepers Creepers 2: The second night)
-Martin & Orloff cu Ian Roberts şi Missy O’Reilly
-Când voi fi iubită? (When will I be Loved?) cu Neve Campbell
-Poftiţi la masă (After you) cu Daniel Auteuil şi Jose Garcia
-Premiile Academiei Europene de Film 2005
-Concert Kylie Minogue
-Concert Duran Duran

Câteva titluri din programul Cinemax (1- 3 aprilie 2006)

-Până ce vocile ne vor trezi (Till Human Voices Wake Us) cu Guy Pearce, Helena Bonham-Carter
-Ultima secvenţă (The Last Shot) cu Matthew Broderick, Alec Baldwin, Toni Collette
-Călătoria lui Carol (El Viaje de Carol) film premiat la festivalul de la Berlin
-Comedia răzbunării (The Revengers’ Comedy) cu Sam Neill, Helena Bonham Carter, Kristin Scott Thomas
-Iubiţii Mariei (Maria’s Lovers) cu Nastassja Kinski, Robert Mitchum, Keith Carradine, John Savage, Vincent Spano

Despre HBO Romania

Home Box Office, lider pe piaţa canalelor premium în America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, asigurând programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază pentru platforme de televiziune prin cablu, Direct-to-Home şi MMDS. HBO CE - subsidiară a Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Entertainement - asigură programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază în 9 ţări din regiune, incluzând Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Moldova şi de curând Slovenia şi Croaţia.

HBO oferă programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adresează întregii familii. HBO aduce cele mai mari succese cinematografice, seriale originale premiate, evenimente unice şi cele mai mari vedete în casa ta.

HBO Central Europe are sediul în Budapesta, Ungaria.

Ileana Cecanu
ileana.cecanu@hbo.ro
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/hbo-lanseaza-campania-de-primavara-2006-toate-drumurile-duc-la-hbo-iar-hbo-te-duce-la-roma