Maratoane de Paşte numai la AXN

BUCURESTI - 30 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

În loc de iepuraşi şi ouă vopsite, AXN v-a pregătit câteva maratoane pentru perioada sărbătorilor pascale. Primele episoade din "Firma" şi "Dispariţia" vor fi difuzate în timpul weekend-ului. Tot în această perioadă AXN va redifuza sezonul 1 din "Sherlock" şi miniseria "Căzut din cer".

Maratoane de Paşte numai la AXN

Firma, serial co-produs de AXN, canalul de televiziune care aparţine de Sony Pictures Television (SPT), Paramount Pictures şi eOne Television continuă povestea betseller-ului din 1991 al romancierului american John Grisham şi a blockbuster-ului din 1993 cu acelaşi titlu, cu Tom Cruise în rolul principal.

Mitch McDeere şi familia lui (Abby, Ray, Tammy) părăsesc programul de protecţie a martorilor după 10 ani în ciuda tuturor avertismentelor şi încep o viaţă nouă în Washington D.C. Mitch îşi deschide un cabinet de avocatură împreună cu fratele lui Ray care îl ajută cu investigarea cazurilor pe care le primeşte. La început cei doi lucrează la cazul a doi tineri afro-americani, dar, deoarece apar din ce în ce mai multe probleme, Mitch acceptă oferta firmei Kinross&Clark de a se asocia cu ei.

Primele opt episoade din Firma/The Firm vor fi difuzate pe 14, 15 şi 16 aprilie, de la ora 12:00.

Becca (Ashley Judd) a fost întotdeauna o mamă foarte protectoare cu fiul ei Michael încă de când soţul ei a murit în urma unui accident tragic. Dar nu a putut să-l împiedice să plece la Roma cu o bursă de studii. Când Michael dispare în nişte circumstanţe misterioase, Becca pleacă să-l caute. Atât ea cât şi soţul ei au fost agenţi CIA şi oricine l-ar fi răpit pe Michael trebuie să se pregătească să-i facă faţă. Acum, dacă Becca vrea să-şi găsească fiul, trebuie să fie dispusă să deschidă răni vechi, iar determinarea, talentul, inventivitatea şi forţa ei vor fi greu puse la încercare – dar dragostea unei mame nu cunoaşte limite.

Primele trei episoade din Dispariţia/ Missing vor fi difuzate pe 14 aprilie de la ora 09:00, iar episoadele patru şi cinci pe 15 aprilie de la ora 10:15 până la 12:15.

Sherlock Holmes a fost întotdeauna un bărbat modern – lumea este cea care a îmbătrânit. Acum, el s-a întors aşa cum ar fi trebuit să fie dintotdeauna: îndrăzneţ, contemporan, dificil şi periculos. Interpretat de premiatul actor Benedict Cumberbatch, Sherlock este prezentat într-o nouă lumină. El poate recunoaşte un designer de software dupa cravată şi un pilot după degetul mare. Creierul său analitic nu poate fi asemănat cu al nimănui din lume. Când în urma unei întâlniri întâmplătoare, soldatul John Watson intră în viaţa lui este evident că cei doi nici că ar putea fi mai diferiţi. Însă intelectul lui Sherlock împreună cu pragmatismul lui John formează în curând o alianţă greu de distrus. Pe parcursul a trei filme pentru micul ecran pline de adrenalină, acţiune şi divertisment, Sherlock şi John călătoresc printr-o mare de indicii codate şi criminali. Totul pentru a ajunge la adevăr. Cu scenarii sclipitoare şi interpretări de neuitat, acesta este Sherlock-ul unei noi generaţii.

Episoadele primului sezon din Sherlock vor fi difuzate pe 14, 15 şi 16 aprilie, de la ora 15:00.

La împlinirea a 18 ani, adolescentul orfan şi adoptat Aaron află de la Camael că este Salvatorul "Căzuţilor," îngerii izgoniţi din Cer în timpul războiului cu iadul. Salvatorul, se spune, le poate obţine iertarea păcatelor pentru ca aceştia să se poată reîntoarce la Gazdă. Camael trebuie să-l protejeze pe Aaron de Puteri, îngerii care-i vânează pe copiii celor căzuţi, în speranţa că aşa se vor salva pe ei înşişi. Acum Aaron trebuie să facă faţă noilor sale puteri şi lui Verchiel – liderul Puterilor – care vrea să-l distrugă.

Cele trei episoade ale miniseriei Căzut din cer/Fallen vor fi difuzate pe 14 şi 16 aprilie de la ora 23:00, iar pe 15 aprilie de la ora 23:45.

Despre HBO Romania

Despre AXN
AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când este vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate, AXN difuzează şi unele din cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/maratoane-de-pate-numai-la-axn