Peste 2,500 de echipe din Europa Centrală s-au înscris la cea mai incitantă cursă de de tip reality, ce urmează să fie difuzată de AXN şi al cărei premiu este suma de 100.000 de DOLARI! THE AMAZING RACE

BUCURESTI - 20 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucureşti, 20 Octombrie 2005 – Peste 2,500 de echipe şi-au trimis formularele de înscriere la versiunea europeană a celei mai incitante curse de tip reality: The Amazing Race – Central Europe. Din cele 2500 de echipe care au aplicat pentru această competiţie, peste 850 provin din România.

Peste 2,500 de echipe din Europa Centrală s-au înscris la cea mai incitantă cursă de de tip reality, ce urmează să fie difuzată de AXN şi  al cărei premiu este suma de  100.000 de DOLARI!   THE AMAZING RACE

Producătorii The Amazing Race – Central Europe au început deja procedurile pentru alegerea echipelor care vor participa la competiţie, proceduri care vor dura câteva luni, datorită faptului că toate formularele de înscriere primite vor trece prin mai multe etape de selecţie. Vor fi alese aproximativ 10 echipe formate din câte 2 persoane. Fiecare echipa va încerca sa obtina premiul cel mare de 100.000 $.

Acest program va fi difuzat în Septembrie 2006 la AXN, canalul de acţiune şi aventura aparţinând Sony Pictures Entertainment.

Echipele care vor participa la ‘The Amazing Race – Central Europe’ provin din 6 ţări din Europa Centrală – unde AXN este prezent în reţelele de cablu şi prin satelit - Romania, Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia şi Bulgaria. Echipele formate din două persoane aflate într-o relaţie - soţ-soţie, cei mai buni prieteni, părinte-copil sau parteneri – parcurg contra-cronometru un traseu prin mai multe ţări de pe glob, fiind supuse la probe fizice şi intelectuale deosebit de provocatoare. Echipele sunt filmate non-stop. Acele echipe care nu fac faţă sunt eliminate, în timp ce restul echipelor îşi continuă cursa spre marele FINISH, unde îi asteaptă 100.000 Dolari!

‘The Amazing Race – Central Europe’ foloseşte formatul original al competiţiei ‘The Amazing Race’ - difuzată în Statele Unite, competiţie care a câştigat în 2005, pentru a treia oara consecutiv, premiul Emmy pentru Cel mai bun program de tip reality şi este singura competiţie al cărei rating a crescut în continuu de la primul sezon până acum.

“Este o mare bucurie să dezvoltăm şi să adaptăm acest program de succes special pentru cei care ne vizionează în această regiune. ‘The Amazing Race – Central Europe’ va aduce ceva nou faţă de formatul din State deoarece nu mai vorbim doar de o competiţie între personalitati diverse, ci şi de o competiţie între ţări,” a spus Tom Davidson, General Manager AXN Central Europe.

Despre HBO Romania

Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, blockbustere, programe de tip reality/adventure si evenimente sportive in premiera, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani si pentru toti ceilalti pasionati de aventura si adrenalina. AXN este vizionat in 50 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 40 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este promovat de HBO Romania. Pentru mai multe informatii referitoare la AXN vizitati http://www.axn.ro

Despre Sony Pictures Television International
Sony Pictures Television International (SPTI) coordoneaza trei linii complementare de activitate: distribuirea filmelor si a programelor de televiziune catre diferite canale TV din intreaga lume, realizarea de productii locale de televiziune in piete internationale cheie, precum si lansarea si gestionarea de retele de televiziune. SPTI este liderul mondial in distribuirea de filme americane si internationale (noi si clasice) si in distribuirea de programe pentru televiziune. In plus, SPTI produce emisiuni de televiziune locale. Avand reprezentante in Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Miami (America Latina), Republica Populara Chineza, Spania si Marea Britanie, SPTI coordoneaza productia in 8 regiuni. Portofoliul global de retele de televiziune reprezinta, pe termen lung, una dintre strategiile cheie ale Companiei in pozitionarea sa pe piata internationala, SPTI detinand aproximativ 40 de retele in peste 100 de tari si avand peste 240 de milioane de telespectatori in intreaga lume. SPTI este o companie Sony Pictures Entertainment.

Pentru informatii suplimentare referitoare la AXN puteti accesa www.axn.ro sau ne puteti contacta la tel. 307 77 77 sau email: ileana.cecanu@hbo.ro, Persoana de contact: Ileana Cecanu.

Ileana Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/peste-2500-de-echipe-din-europa-centrala-s-au-inscris-la-cea-mai-incitanta-cursa-de-de-tip-reality-ce-urmeaza-sa-fie-difuzata-de-axn-si-al-carei-premiu-este-suma-de-100-000-de-dolari-the-amazing-race