Semnarea Protocolului pentru constituirea Grupului de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala iniţiat de HBO

BUCURESTI - 27 iunie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

HBO îşi exprimă satisfacţia pentru faptul că semnarea Protocolului pentru constituirea Grupului de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuală a reprezentat un succes.

Protocolul, conceput şi iniţiat de compania noastră pentru a pune în valoare ideea Poliţiei Române de a oficializa o astfel de structură de activitate, a fost semnat luni, 26 iunie, începând cu ora 11:00 de toţi cei 32 de membri care au ales să adere încă de la început la proiectul nostru. Ceremonia semnării s-a desfăşurat la Parchetul de pe langă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României şi desemnează o nouă etapă în strategia prin care proprietatea intelectuală va fi recunoscută şi protejată în România.
HBO mulţumeşte tuturor partenerilor săi şi îşi exprimă încrederea că acest pas va servi, în ceea ce priveşte proprietatea intelectuală, interesului naţional ca România să adere la Uniunea Europeană de la 01 ianuarie 2007.
Din partea HBO, protocolul a fost semnat de catre doamna Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România.
Coordonatorul acestui proiect şi autorul protocolului a fost avocatul Florin Cojocaru, căruia îi mulţumim pentru implicare şi modul în care ne-a reprezentat.

Despre HBO Romania

Home Box Office şi-a început activitatea în regiunea Europei Centrale în 1991, oferind canale TV de bază, dar şi de tip pay TV cu difuzare non-stop (HBO şi Cinemax) pentru platforme de cablu, DTH (Direct-to-Home) şi MMDS. Deţinută de Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Television International / Columbia Tri-Star. HBO Europa Centrală asigură în prezent servicii de televiziune premium şi de bază în 11 ţări din Europa Centrală: România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia şi Serbia.

HBO Europa Centrală îşi are sediul în Budapesta, Ungaria.

Canalul HBO este un canal de filme premium, cu o grilă de programe unică, alcătuită din programe neîntrerupte de publicitate, care satisface gusturile variate ale fiecărui membru al familiei. HBO aduce în casele abonaţilor blockbustere americane, seriale originale multipremiate, evenimente în exclusivitate şi cele mai mari staruri de cinema.

Pentru informatii suplimentare: Ileana Cecanu; e-mail: ileana.cecanu@hbo.ro; telefon 307.77.77

Ilean Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/semnarea-protocolului-pentru-constituirea-grupului-de-lucru-pe-probleme-de-proprietate-intelectuala-initiat-de-hbo