THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE AXN, canalul TV de actiune si aventura, incepe inscrierile pentru cea mai incitanta cursa de de tip reality al carei premiu este suma de 100.000 de DOLARI!

BUCURESTI - 8 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, 8 August 2005 – Programul de aventura de tip reality ‘The Amazing Race’, care a avut inca de la lansare un succes rasunator, va fi produs in premiera absoluta in afara granitelor Statelor Unite de catre AXN, in Europa Centrala. Anuntul oficial privind deschiderea inscrierilor in cursa europeana The Amazing Race a fost facut astazi de catre Tom Davidson, General Manager AXN Central Europe.

THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE  AXN, canalul TV de actiune si aventura, incepe inscrierile pentru cea mai incitanta cursa de de tip reality al carei premiu este suma de  100.000 de DOLARI!

AXN, canalul ce apartine concernului Sony Pictures Television International (SPTI) va primi in urmatoarea perioada (8 august – 20 septembrie 2005) inscrierile din 6 tari ale Europei Centrale (unde se organizeaza aceasta competitie) – Romania, Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Bulgaria – unde AXN este prezent in retelele de cablu si prin satelit.

In ‘The Amazing Race – Central Europe’ vor concura 11 echipe formate din cate 2 persoane. Fiecare echipa va incerca sa obtina premiul de 100.000 $. Echipele formate din doua persoane aflate intr-o relatie - sot-sotie, cei mai buni prieteni, parinte-copil sau parteneri – parcurg contra-cronometru un traseu prin mai multe ţări de pe glob, fiind supuse la probe fizice şi intelectuale deosebit de provocatoare. Echipele sunt filmate non-stop. Acele echipe care nu fac fata sunt eliminate, in timp ce restul echipelor isi continua cursa spre marele FINISH, unde asteapta 100.000 Dolari!

“AXN incearca intotdeauna sa raspunda cerintelor locale ale telespectatorilor sai. Este o mare bucurie sa dezvoltam si sa adaptam acest program de succes special pentru cei care ne vizioneaza in aceasta regiune. ‘The Amazing Race – Central Europe’ va aduce ceva nou fata de formatul din State deoarece nu mai vorbim doar de o competitie intre personalitati diverse, ci si de o competitie intre tari,” a adaugat Davidson.

Echipele formate din 2 persoane isi pot inscrie candidaturile incepand chiar de astazi. Formularele de inscriere, precum si mai multe detalii despre The Amazing Race – Central Europe sunt disponibile accesand site-ul www.axn.ro.

Despre HBO Romania

Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, blockbustere, programe de tip reality/adventure si evenimente sportive in premiera, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani si pentru toti ceilalti pasionati de aventura si adrenalina. AXN este vizionat in 50 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 40 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este distribuit si promovat de HBO Romania. Pentru mai multe informatii referitoare la AXN vizitati http://www.axn.ro

Despre Sony Pictures Television International
Sony Pictures Television International (SPTI) coordoneaza trei linii complementare de activitate: distribuirea filmelor si a programelor de televiziune catre diferite canale TV din intreaga lume, realizarea de productii locale de televiziune in piete internationale cheie, precum si lansarea si gestionarea de retele de televiziune. SPTI este liderul mondial in distribuirea de filme americane si internationale (noi si clasice) si in distribuirea de programe pentru televiziune. In plus, SPTI produce emisiuni de televiziune locale. Avand reprezentante in Franta, Germania, Hong Kong, Italia, Miami (America Latina), Republica Populara Chineza, Spania si Marea Britanie, SPTI coordoneaza productia in 8 regiuni. Portofoliul global de retele de televiziune reprezinta, pe termen lung, una dintre strategiile cheie ale Companiei in pozitionarea sa pe piata internationala, SPTI detinand aproximativ 40 de retele in peste 100 de tari si avand peste 240 de milioane de telespectatori in intreaga lume. SPTI este o companie Sony Pictures Entertainment.

Pentru informatii suplimentare referitoare la AXN puteti accesa www.axn.ro sau ne puteti contacta la tel. 307 77 77 sau email: adela.popescu@hbo.ro, Persoana de contact: Adela Popescu.

Pentru informatii suplimentare:
Adela Popescu
PR Coordinator
HBO Romania
021 / 307 77 77
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/the-amazing-race-central-europeaxn-canalul-tv-de-actiune-si-aventura-incepe-inscrierile-pentru-cea-mai-incitanta-cursa-de-de-tip-reality-al-carei-premiu-este-suma-de-100-000-de-dolari