Heat Advertising aduga volum cu Sunsilk Volume+

BUCURESTI - 14 iunie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Heat Advertising aduga volum cu Sunsilk Volume+

Heat Advertising a coordonat in perioada 25 martie - 1 iunie implementarea in teren a actiunii Sunsilk Volume+. Desfasurata simultan in 50 de orase, campania a facilitat dialogul direct dintre reprezentantele Sunsilk si consumatoarele produsului in punctele de vanzare selectionate (magazine de proximitate - Local Key Accounts, hipermarket-uri si cash&carry), universitati si in locurile cu trafic pietonal intens, atent selectionate in fiecare oras.

Sub conceptul de comunicare "Vrei sa fii bine vazuta? Adauga "UAU!" parului si personalitatii tale!" campania a fost derulata in doua etape: 1. sampling cu mostre de crema activa pentru volum Sunsilk Volume+;
2. oferta speciala: prin achizitionarea unui produs si completarea unui cupon, consumatoarele au avut sansa sa castige uscatoare de par Philips Thermoprotect prin tragere la sorti in fiecare magazin participant la promotie.

Au fost acordate 1.160 premii constand in uscatoare de par, echipele promotionale reusind sa aduca mai aproape de Sunsilk peste 200.000 de consumatoare din toata tara. Toate cupoanele de participare din magazine vor participa si la marea tragere la sorti nationala care va aduce unei consumatoare Sunsilk marele premiu, un Citroen C3 plin de personaliate si va recompensa alte 600 de prietene Sunsilk cu uscatoare de par si pachete de produse Sunsilk Volume+ (sampon, balsam, creama activa de volum).

Consumatorii mai pot transmite taloanele de participare la "OP39-CP39 Bucuresti" pana la data de 15 iunie (data postei), tragerea la sorti fiind programata pe data de 1 iulie 2004. Proiectul va fi incheiat cu o activitate punctuala, in vecinatatea Unirea Shopping Center din Bucuresti, locul de expunere al Citroenului C3, unde consumatoarele pot avea oportunitatea suplimentara de a participa la program, intalnind echipa promotionala Sunsilk.

Echipa implicata din partea Heat Advertising in realizarea proiectului - Bianca Stan si Cornel Teodorescu - Project Management, Elena Mitrofan si Carmen Zahiu - Client Service.

-----------------------------------------------------------------

Pentru detalii suplimentare cu privire la informatia continuta in prezentul comunicat de presa: office@heat.ro

Despre Heat Advertising

Nota: Heat Advertising isi asuma integral responsabilitatea exactitatii si corectitudinii informatiilor cuprinse in prezentul material. In conditiile nemodificarii informatiei cuprinse in prezentul material, Heat Advertising protejeaza institutiile de presa care vor utiliza materialul informativ de orice actiune ulterioara a unui tert. Utilizarea partiala a informatiei sau integrarea ei (totala sau partiala) in alte materiale informative este permisa numai in conditiile mentionarii sursei.
Heat Advertising
office@heat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/heat-advertising/heat-advertising-aduga-volum-cu-sunsilk-volume