Hedonists

Definitie Hedonists

Formal, cei care cauta experiente placute in mod frecvent indivizi care, prin natura lor, cauta produsele care le ofera cea mai mare placere, fara a lua in considerare caloriile, continutul de zahar sau de sare, nivelul de colesterol, colorantii, conservantii si asa mai departe hedonistii sunt, mai mult de jumatate, consumatori de ciocolata, racoritoare, bere etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Hedonists? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Hedonists.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Hedonists. Definitiile termenilor despre Hedonists cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Hedonists, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Hedonists.