SIMPOZION ESPERTIZE TIMISOARA

BUCURESTI - 7 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

UNAS, sub auspiciul Espertise, în colaborare cu compania 3M Romania – 3M ESPE Dental Products, Dental Education Center – Clinica „Prof. Dr. Dorin Bratu” şi distribuitorii autorizaţi 3M ESPE, au deosebita plăcere de a vă invita la simpozionul ce va avea loc la Timişoara, în perioada 5-6 februarie 2010 după următorul program:

Vineri 5 februarie 2010
Curs practic (demonstraţie live şi hands-on)

15.00-18.00 Tehnici de amprentare a bonturilor naturale şi a stâlpilor implantari cu polieteri şi siliconi de adiţie. Prezentarea materialelor de amprentă şi a echipamentului Pentamix 3. Amprentarea unor câmpuri protetice cu bonturi naturale şi implanturi. Hands-on traning – amprentarea unui câmp protetic cu stâlpi implantari.

Cursul va fi susţinut de Dl. Prof. Dr. Dorin Bratu şi se va desfăşura la Dental Education Center – Clinica „Prof. Dr. Dorin Bratu” din Timişoara, strada Memorandumului nr. 16. Înscrierile se fac până la data de 31 ianuarie, la tel. 021-202.80.53, 0722.656.158 sau e-mail: latinanesteanu@mmm.com.
Taxa de participare la acest curs este de 200 euro. Plata se face în lei, la cursul BNR, în ziua susţinerii cursului (5 februarie), la Dental Education Center. Participanţii la hands-on au intrarea gratuită la cursul teoretic din data de 6 februarie.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că numărul de locuri la acest curs este limitat şi se ocupă în ordinea efectuării înscrierilor.

Sâmbătă, 6 februarie
Simpozion Espertise

8,30 – 9,00 Înregistrarea participanţilor
9,00 – 9,15 Deschiderea evenimentului
Celia Ioan – 3M Romania, Country Business Leader, Health Care
9,15 – 11.10 De la soluţii terapeutice la decizia finală în protetica dentară
Prof. Dr. Dorin Bratu – Universitatea Victor Babeş, Timişoara
Prof. Dr. Emanuel Bratu – Universitatea Victor Babeş, Timişoara
Asist. Dr. Bogdan Bâldea – Universitatea Victor Babeş, Timişoara
11,10 – 11,30 Pauză cafea
11,30 – 12,30 Restaurări integral ceramice obţinute prin tehnologia digitală – o nouă dimeniune a esteticii şi rezistenţei (I) Dr Rafal Medzin, Polonia
12,30 – 13,30 Prânz
13,30 – 14,30 Restaurări integral ceramice obţinute prin tehnologia digitală – o nouă dimensiune a esteticii şi rezistenţei (II)Dr. Rafal Medzin, Polonia
14,30 – 15,30Implantologie minim invazivă (I)
Dr. Henriette Lerner, membru fondator şi expert al Societăţii de Implantologie Orală, Germania
15,30 – 15,50Pauză cafea
15,50 – 16,50 Implantologie minim invazivă (II)
16,50 – 17,30 Discuţii

Cursul se va desfăşura în Sala Europa din cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, Timişoara.

Taxa de participare la acest curs este de 150 RON. Plata se va face în contul firmei 3M Romania SRL: RO71 CITI 0000 0007 2484 8001 deschis la banca CITIBANK EUROPE PLC, DUBLIN – Sucursala Romania, până la data de 31 ianuarie 2010. Vă rugăm să menţionaţi pe documentul de plată: cus UNAS/3M ESPE şi numele persoanei/lor pentru care s-a efectuat plata. Cei care se înscriu după aceastaă data pot achita taxa pe loc, în ziua cursului. Prezentarea susţinută în limba engleză va fi tradusă simultan în căşti.
Studenţii beneficiază de intrare gratuită în baza carnetului de student vizat pentru anul în curs.
Pentru detalii şi înscrieri ne puteţi contacta la tel. 021-202.80.53, 0722.656.158 sau e-mail: latiganesteanu@mmm.com.

Despre Helios Medical&Dental

HELIOS MEDICAL&DENTAL este unul din principalii importatori si distribuitori de dispozitive medicale, gama de produse cuprinzand peste 6000 de produse variate de la consumabile pentru stomatologie si pina la aparatura si mobilier medical pentru toate domeniile:
- stomatologie
- medicina generala
- chirurgie
- obstretica-ginecologie
- urgente-resuscitare
- fizioterapie
- sterilizare-dezinfectie
- produse sterile, de unica utilizare
- ortopedie-recuperare
- echipament medical de protectie
- ingrijire pre si post-operatorie

In prezent, HELIOS are peste 30 furnizori din tara si strainatate , intre care prestigioasele firme: 3M Espe, Coltene Whaledent, Arthrocare, Astar, Cemex, Convatec, Diatech, Falcon, Impladent, Interdent, KerrHawe, 3M Medical, Matsouka, Poldent, Riester, Roeko, Schick, Simar Industrial, Spofa Dental a.s., Svenska Dentorama, Ultradent, Vita.

Grupul dispune de o retea proprie de magazine de tehnica medicala, situate central, in 9 din marile orase ale Romaniei: Bucuresti, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.
Roxana Luchianov
021/408.71.04

office@heliosmedical.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/helios-medicaldental/simpozion-espertize-timisoara