Compania HELLA România îi invită pe toți cei interesați și pasionați de educație la un eveniment gratuit dedicat revoluției educaționale

Timisoara - 26 februarie 2016

Comunicat tip General in Auto, Educatie / Cultura

Live site

Timișorenii vor avea parte de un eveniment deosebit – HELLA Driving Education Day reunește specialiștii în educație, din România și din străinătate, într-o singură zi destinată progresului în educație.

HELLA Driving Education Day

HELLA Driving Education Day

 „HELLA Driving Education Day face parte din inițiativele anuale HELLA România. Scopul nostru este acela de a contribui la crearea unui mediu propice dezvoltării viitorilor noștri colegi. Formarea începe de la vârste fragede, iar o simplă pasiune poate sta la baza unei cariere de succes. Astfel, le oferim celor pasionați de educație, părinți și profesori, oportunitatea de a accesa idei inovatoare, pentru ca ei mai apoi să susțină copiii și tinerii în descoprirea propriilor talente.” 

Gelu Murariu, General Manager HELLA România

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, organizează evenimentul “HELLA Driving Education Day” în data de 9 Aprilie, 2016, în sala Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, începând cu ora 08:30. Această zi va fi dedicată specialiștilor din învățământ, cadre didactice, formatori, ONG-uri, dar și părinților din România care doresc să afle noile tendințe în materie de educație de la experții din domeniu.

În cadrul evenimentului din 9 Aprilie, participanții vor avea ocazia să descopere secretele educației, într-o perioadă caracterizată de progres tehnologic, direct de la specialiștii invitați – Florian Colceag și Sugata Mitra.

Accesul la eveniment se face pe baza unei invitații, care se poate obține în urma unei înscrieri și a unei preselecții.

Perioada de înscriere a început în data de 1 Februarie, 2016 și se va încheia în 18 Martie, 2016. Ulterior înscrierii, toți cei care au fost selectați pentru participare vor primi confirmarea, prin email, până în data de 25 Martie, 2016.

Vă invităm să vă înregistrați la HELLA Driving Education Day prin completarea formularului din pagina: www.hella.ro/events, alegând una dintre cele două opțiuni: prezența în Timișoara sau livestream.

HELLA Driving Education Day este un eveniment organizat de HELLA România în parteneriat cu Primaria Municipiului Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara.  

Despre HELLA Romania

HELLA este o companie independentă multinaţională cu o istorie de 100 de ani. Dezvoltăm şi producem tehnologie pentru corpuri de iluminat şi produse electronice pentru industria auto şi avem una dintre cele mai mari organizaţii aftermarket din lume pentru piese şi accesorii auto.