hepatite    

Comunicate de presa si evenimente pe tema hepatite

 • hepatite

  Tulcea, Tulcea - 14 October 2010

  Comunicat de Fundatia Baylor Marea Neagra

  ... hepatitelor virale. ...     comunicatul de presa

 • hepatite. Testarea pentru HIV si hepatite gratuita pentru inca 1 an la Constanta

  hepatite

  Constanta, Constanta - 21 June 2013

  Comunicat de Fundatia Baylor Marea Neagra

  In 2013 consilierea si testarea pentru boli infectioase sunt mentinute gratuite pentru toti cei care vin la Baylor Romania; pentru al saselea an consecutiv comunitatea constanteana este sprijinita in a-si cunoaste starea de sanatate si a lua masuri ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fundatia baylor marea neagra

  Vezi toate comunicatele de presa despre hepatite

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul hepatite.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la hepatite. Informatiile despre hepatite cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hepatite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la hepatite, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.