hermigervill    

Comunicate de presa si evenimente pe tema hermigervill

 • hermigervill. Icelandic Pop: Retro Stefson si Hermigervill concerteaza la Bucuresti si Cluj

  hermigervill

  Bucuresti - 7 May 2013

  Comunicat de Asociatia Culturala OneDay

  ... hermigervill , concerteaza saptamana aceasta la Bucuresti si Cluj-Napoca! La Bucuresti, seria live Icelandic Pop continua vineri, 10 mai, dupa ora 22, la Control Club (Constantin Mille, 4) ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , oneday live , control club , icelandic pop , retro stefson , hermigervill

  Vezi toate comunicatele de presa despre hermigervill

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul hermigervill.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la hermigervill. Informatiile despre hermigervill cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hermigervill, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la hermigervill, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.