Poze Hewlett-packard

  • Dr. Martin Brudermueller, Vice Președinte al Consiliului Directorilor Executivi și Chief Technology Officer

    Poza: BASF va dezvolta împreună cu Hewlett Packard Enterprise un supercomputer destinat coordonării cercetării în chimie la nivel mondial

  • CG&GC HiTech Solutions

    Poza: CG&GC HiTech Solutions a devenit HP Preferred Partner!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul hewlett-packard.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la hewlett-packard. Pozele pe tema hewlett-packard cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hewlett-packard, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la hewlett-packard, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la hewlett-packard.