Poze Hi-tech machinery

 • Linii de productie table tip tigla doar cu Hi-Tech Machinery!

  Poza: Linii de productie table tip tigla doar cu Hi-Tech Machinery!

 • Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

  Poza: Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

 • www.go4deals.ro

  Poza: Solutii hi-tech pentru orice necesar - oferta Go4Deals

 • Afisul spectacolului RoboMag

  Poza: "RoboMag", un show de magie hi-tech, are loc în premieră naţională, sâmbătă, 27 mai, la Casa Magicianului

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul hi-tech machinery.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la hi-tech machinery. Pozele pe tema hi-tech machinery cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hi-tech machinery, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la hi-tech machinery, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la hi-tech machinery.