hibrid    

Comunicate de presa si evenimente pe tema hibrid

 • hibrid

  Bucuresti - 21 January 2013

  Comunicat de Relevance Management

  Parte din strategia QlikView Big Data Discovery, Direct Discovery reprezintă o inovație care permite acum accesul direct la volume foarte mari de date, inclusiv în medii de lucru mobile sau medii de colaborare online. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre hibrid

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul hibrid.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la hibrid. Informatiile despre hibrid cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hibrid, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la hibrid, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.