Hidden Objection

Definitie Hidden Objection

Obiectie neexprimata pe care un posibil cumparator o are in legatura cu produsul oferit de agentul de vanzari. Vezi Objection (obiectie) Invalid Objection (obiectie invalida) Stated Objection (obiectie exprimata) Valid Objection (obiectie valida).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Hidden Objection? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Hidden Objection.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Hidden Objection. Definitiile termenilor despre Hidden Objection cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Hidden Objection, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Hidden Objection.